Restaurace a den na pláži

Relax on the beach just few steps from Peledami apartment

Užijte si den na pláži v Drači! Pláž je dlouhá přes 10 km, je největší v Albánii a je proto oblíbenou dovolenkovou destinací nejen během letních měsíců. Díky písečné pláži je vhodná pro děti a  nabízí ideální podmínky pro rodinnou dovolenou.

Poznejte úchvatné pobřeží pláže Shkëmbi i Kavajës, turistickou lokalitu plnou hotelů. Vychutnejte si vynikající jídlo přímo na pláži, skočte si do trendy kavárny a nakupte si v nedalekých obchodech. 

Najdete zde smíšené soukromé a veřejné pláže. Doporučujeme využít soukromou pláž, kde jsou obvykle lepší lehátka a slunečníky a není zde přeplněno jako na veřejných plážích (přes letní sezónu). Např. na soukromé pláži clubu Don Pepe kousek od domu najdete také plážový bar a nové udržované toalety. Cena je od 500 do 800 LEK / 5-8 EUR / 1 lehátko se slunečníkem za den.

Osvěžte své chuťové pohárky čerstvými mořskými plody a tradiční albánskou kuchyní v restauracích přímo na pláži s panoramatickým výhledem na Jaderské moře. Po západu slunce pokračujte po promenádě, kde najdete malebné kavárny, živé bary a malebné obchody. Dopřejte si osvěžující koktejl nebo zmrzlinu.

Když se setmí, promenáda nabere života a energie noci. Ať už tančíte pod hvězdami nebo si prostě užíváte klidný okamžik u moře, promenáda v Drači nabízí kouzelné prostředí pro nezapomenutelné vzpomínky a nekonečné letní večery.

V květnu, na začátku června a od druhé poloviny září do konce října je zde klidnější atmosféra a méně lidí než v přeplněných letních měsících. Mimo sezónu je také fajn si dopřát slunce a procházku po promenádě a zastavit se v některých stále otevřených restauracích.

Detaily:

Další tipy a výlety

Dechberoucí
jezero Bovilla

Již samotná cesta divokými horami až na vrchol s úžasným výhledem na jezero Bovilla je nezapomenutelným dobrodružstvím. 

Více informací

Hrad Kruja
a starý Bazaar

Projděte se kolem hradu Kruja, navštivte muzeum Skanderbega a  starý Bazaar s místními řemeslnými výrobky.

Více informací

Máte nějaké dotazy ohledně našeho apartmánu? Rádi vám pomůžeme s plánováním vašeho pobytu v PELEDAMI. Neváhejte nás kontaktovat 🙂